Hengen hedelmä – yliluonnollista valtakunnan voimaa (Raimo Lehkonen)

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-63089 Osasto:

Hengen hedelmä – RAKKAUS – on Raamatun mukaan liikkeellepaneva Jumalan voima kaikessa hengellisessä työssä. Jos uskovainen ihminen haluaa olla rakentavalla tavalla mukana täyttämässä Jeesuksen lähetyskäskyä, hänen on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, minkälaista hedelmää hän kantaa. Siitä riippuu ratkaisevasti hänen menestymisensä Jumalan valtakunnan työssä.

Kirjoittajan työnäky Jumalan valtakunnasta taivaassa ja maan päällä on innoittanut häntä kirjoittamaan ensin kirjan Jumalan valtakunnan todellisuudesta (2021). Samana vuonna valmistui erittäin tärkeä kirja armolahjoista. Nyt tässä valtakuntasarjan kolmannessa teoksessa käsitellään vieläkin tärkeämpää ja aivan jokapäiväistä asiaa, Hengen hedelmää.

Nämä kolme teosta tukevat toisiaan, mutta ne on kirjoitettu siten, että kukin muodostaa ehyen ja hyvin ymmärrettävän kokonaisuuden.

Raimo Lehkonen on toiminut yliopiston opettajana ja ollut mukana useissa oppikirjaprojekteissa. Eri tehtävien tuoma kokemus on antanut edellytyksiä käsitellä aihetta käytännönläheisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Raimo Lehkonen tunnetaan raamatunopettajana kymmenissä seurakunnissa ja hän on palvellut vuosikymmeniä myös seurakuntahallinnon vastuullisissa tehtävissä.

Tekijä
Raimo Lehkonen
ISBN
9789527297360
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
145
Sidonta
pehmeäkantinen