Helvetin varjelluin salaisuus (Ray Comfort)

Käyttäen eläviä esimerkkejä omasta elämästään evankelista Ray Comfort paljastaa avaimen, joka avaa ”oven” ihmisten sieluihin.

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-46416 (Tuote)Osastot: ,

David Wilkerson sanoi tästä kirjasta: Haluat soittaa tämän sanoman yhä uudelleen, kunnes ymmärrät sen!

Miten monta sielua olet voittanut Kristukselle? Miten monet vaeltavat edelleen Herran yhteydessä? Kaikki? Jotkut? Muutama?

Tosiasiat ovat seuraavat: Evankelioinnissa menestytään huonommin kuin koskaan ennen. Saamme aikaan enemmän luopioita kuin aidosti uskoon tulleita. Luopuvien määrä – suurista kokoussarjoista on 80-90 prosenttia.

Miksi niin monet ei-uskovat kääntyvät pois evankeliumin sanomasta? Eikö Raamattu kerro meille, miten johtaa syntisiä aitoon parannukseen? Jos niin on, mikä meiltä on jäänyt huomaamatta? Vastaus voi yllättää sinut. Saa selville, milloin, miksi ja miten vihollinen hautasi tärkeän avaimen, joka tarvitaan ei-uskovan sydämen avaamiseen. Ray Comfort poikkeaa nyt rohkeasti nykyaikaisista tavoista ja kutsuu palaamaan raamatulliseen evankeliointiin.

Jos koet turhautumista evankelioidessasi kadotettuja sieluja, katumattomia syntisiä ja ”langenneita” uskovia, voit lakata etsimästä. Tämä radikaali lähestymistapa voi olla se puuttuva ulottuvuus, jota tarvitaan sukupolvemme voittamiseksi Kristukselle.

TEE ELÄMÄSI JOKAISESTA HETKESTÄ MERKITYKSELLINEN JUMALAN VALTAKUNNAN HYVÄKSI!!!

Tekijä
Ray Comfort
ISBN
9789525866544
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Koko
13,5 x 21cm
Sivumäärä
n.300