Häijyherneitä ja lempeyslientä – Opas lasten ristiriitatilanteiden ennaltaehkäisyyn (Kirsi Liuska, Tiina Turunen)

Kirja on tarkoitettu erilaisten ryhmien toimintaan niin varhaiskasvatuksessa kuin alkuopetuksessakin.

40,00

tuotetunnus (SKU) KK-57482 (Tuote)Osastot: , ,

Pieni ja yksinäinen Viekas-kettu haluaa päästä mukaan Niittypellon maatilan leppoisaan kesäpäivän viettoon. Kotieläimet kuitenkin pelästyvät muukalaista, eivätkä halua olla tämän kanssa missään tekemisissä. Viekas päättää kostaa syöttämällä eläimille salaa häijyherneitä. Koko maatilan elämä menee sekaisin, ja lopulta Viekas ymmärtää toimineensa väärin. Mutta pelastaako lempeysliemi lopulta tilanteen?

Siellä missä on vuorovaikutusta, on aina myös ristiriitoja. Etenkin pienten lasten keskuudessa riitoja syntyy tämän tästä. Häijyherneitä ja lempeyslientä -teoksessa lapset pääsevät kehittämään taitojaan ristiriitojen ratkojina. Luovien ja toiminnallisten menetelmien avulla harjoitellaan niin pettymysten sietämistä kuin empatiataitojakin, jotta opittaisiin toimimaan riitatilanteessa rakentavasti. Lapset saavat toimintamalleja myös omien arjen haasteidensa ratkomiseen auttaessaan kehyskertomuksessa seikkailevia eläimiä selvittämään ristiriitojaan.

Kirja on tarkoitettu erilaisten ryhmien toimintaan niin varhaiskasvatuksessa kuin alkuopetuksessakin. Teos sisältää yli 80 harjoitetta.

Tekijä
Kirsi Liuska, Tiina Turunen
Kustantaja / Jakelija
PS-kustannus
ISBN
9789524516402
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
K381
Sivumäärä
140
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen