Etten päästäisi irti (Sara Saarela)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: marraskuu 2023
Teoksessa pohditaan kutsumusta ja sen hintaa, uskollisuutta Jumalalle, vahvuutta ja herkkyyttä, naiseutta, uupumusta ja yksinäisyyden kokemusta.

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63595 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
marraskuu 2023
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

’Keskity. Selviät tästä niin kuin aina kaikesta. Niin kuin aina kaikesta. Kaikesta. Aina.’

Etten päästäisi irti kuvaa helluntaiseurakunnassa pastorina työskentelevän kolmikymppisen Hannan mielenmaisemaa. Elämä ei päästä helpolla, mutta Hanna on tottunut pärjäämään samanlaisella sitkeydellä kuin muutkin eteläpohjalaisen sukunsa naiset. Toisessa, 1960-luvun aikatasossa puolestaan seurataan lapualaisen naisevankelista Marken julistustaivalta, seurakunnan ongelmien ratkomista ja uhrauksia.

Teoksessa pohditaan kutsumusta ja sen hintaa, uskollisuutta Jumalalle, vahvuutta ja herkkyyttä, naiseutta, uupumusta ja yksinäisyyden kokemusta. Voiko kivusta kasvaa jotain hyvää? ’Tämän suvun miähet ne on kaikki kualleet nuarena ja naiset on pitkäikääsiä eli älä tuudittauru siihen, että voisit purottautua kyyttistä.’

Sara Saarela on eteläpohjalainen kirjailija ja teologi, jolta on aiemmin julkaistu teokset Mun on pakko (Aikamedia, 2011), Nimeä minut uudelleen (Kharis, 2015) ja Kanssasi en tarvinnut sanoja (Kharis, 2016).

Tekijä
Sara Saarela
ISBN
9789522527080
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Sivumäärä
n. 200
Formaatti
sidottu (kovakantinen)