Elä rohkeasti NYT – Jumalan unelma sinulle (T.L. Osborn)

Onko yleisesti hyväksytty käsitys, että ihmiskunnan tekemän synnin vuoksi ihmisten on nyt maksettava rikkomuksistaan fyysisellä kärsimyksellä, puutteella ja köyhtymisen häpeällä?

22,00 9,90

tuotetunnus (SKU) KK-12017 (Tuote)Osastot: , ,

Onko yleisesti hyväksytty käsitys, että ihmiskunnan tekemän synnin vuoksi ihmisten on nyt maksettava rikkomuksistaan fyysisellä kärsimyksellä, puutteella ja köyhtymisen häpeällä?

Raamattu puhuu selkeästi synnin seurauksista. Mutta hyvä uutinen on, että Jumala ei missään vaiheessa hylännyt meitä, vaikka me teimme väärin. Sen sijaan Hän oli niin kiintynyt meihin, että antoi oman Poikansa pelastaakseen meidät synneistämme. Jeesus kärsi meidän rangaistuksemme, meidän puolestamme, jotta me pääsisimme lopullisesti vapaaksi syyllisyydestä ja tuomiosta.

Jeesuksen Kristuksen kuolemasta ei ole meille juuri hyötyä täällä maan päällä eläessämme, jos meidän on edelleen kyyristeltävä pelosta, kärsittävä, hyväksyttävä huonommuutemme ja elettävä itsesyytösten vallassa.

Vanhanaikainen teologia ei ymmärrä hyvän uutisen ydintä. Raamatun sanoman on tarkoitus rohkaista ihmistä, ei vähätellä häntä. Raamattu julistaa anteeksiantoa, ei tuomiota. Se auttaa ihmistä löytämään hyvän elämän, johon kuuluu terveys, onnellisuus, menestys ja terve itsetunto, sen sijaan että soimaisi häntä. Lue kokeneen lähetyspioneerin rohkaisevaa sanomaa ja elä rohkeasti NYT – se on Jumalan unelma sinulle!

Tämän kirjan tarkoituksena on kannustaa sinua hylkäämään keskinkertaisuus ja elämään erinomaista elämää.

T. L. Osborn syntyi vuonna 1923 maanviljelystilalle Oklahomaan 13-lapsiseen perheeseen. Hän teki uskonratkaisun 12-vuotiaana herätyskokouksessa Oklahomassa. Tulevan vaimonsa Daysy Washbornin hän tapasi Kaliforniassa. Keväällä 1944 Osbornin perhe siirtyi Oregonin Portlandiin, jossa he ottivat vastaan seurakunnan pastorin tehtävät. Vuodesta 1947 tuli Osbornien palvelutyön käännekohta, sillä Jeesus ilmestyi T. L. Osbornille. Ihmeet ja merkit seurasivat tämän jälkeen heidän ilosanoman julistustaan eri puolilla maailmaa. T. L. Osborn on vieraillut myös Suomessa muutamia kertoja, ja mm. näiden vierailujen perusteella hänen voidaan sanoa olevan suomalaisten rakastama lähetyspioneeri.

50 upeaa rohkaisevaa lukua!

Tekijä
T.L. Osborn
Kustantaja / Jakelija
Helmimedia Oy
EAN
9789525817119
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Koko
140 x 208 mm
Sivumäärä
224
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen