Demos (Sari Weckroth)

Sari Weckrothin neljäs romaani jatkaa tarinaa siitä mihin edellinen kirja Catus Demoksen osalta jäi.

27,00

tuotetunnus (SKU) KK-59497 Osasto:

Demos käveli kaupungin pimeyden lävitse nopeasti. Hän oli tottunut kohtaamaan vaaroja sekä kaduilla että laivassa, mutta hän ei voinut ajatella vain omia mahdollisuuksiaan taistella tai paeta kun hänen käsissään oli elävä ja kallisarvoinen taakka. Hän myönsi, että tyttö todella tuntui hänelle taakalta sillä hetkellä. Tämä ei painanut juuri mitään, mutta vaikutus hänen elämässään oli suurempi kuin ehkä millään mitä hänelle oli aiemmin tapahtunut.

Erottuaan veljestään Demos haluaa selvittää menneisyytensä sotkut, mutta se vaatii häneltä enemmän kuin hän arvaakaan. Pian hän joutuu opettelemaan paitsi aviomiehen, myös isän velvollisuuksia yrittäessään samalla etsiä tietoja sisaristaan, jotka joutuivat lapsina orjuuteen. Demoksen äkkipikainen luonne saattaa hänet usein hankaluuksiin ja hänen on tehtävä vaikeita valintoja ja asetuttava vaaroille alttiiksi suojellakseen rakkaitaan.

Sari Weckrothin neljäs romaani jatkaa tarinaa siitä mihin edellinen kirja Catus Demoksen osalta jäi. Sofronios-romaani kertoo Demoksen veljen Catuksen lapsuudesta. Weckrothin esikoisteos Kuohuva Rooma oli ehdolla vuoden kristilliseksi kirjaksi 2009.

Tekijä
Sari Weckroth
ISBN
9789522360021
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
218
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen