Siionin kyynel (Pekka Sartola)

Tapahtumat liikkuvat huimaa vauhtia Syyriassa, Libanonissa, Sveitsissä, Dubaissa, Sudanissa, beduiinien parissa Siinailla ja huipentuivat Temppelivuorella käytävään huikeaan loppunäytökseen.

20,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-13403 Osasto:

Eräs Lähi-Idän ja maailman vaarallisimmista ja etsityimmistä terroristeista sai surmansa autopommiräjähdyksessä Syyrian Damaskossa. Libanonissa päämajaansa pitävä Hitzbollah-järjestö syyttää Israelin Ulkomaan tiedustelupalvelua Mossadia ja vannoo hirmuista kostoa. Salaisesta joukkotuhoaselaboratoriosta katoaa erä äärimmäisen vaarallista VX-hermokaasua, joka vapautuessaa ilmaan voisi surmata joukoittain ihmisiä. Hanke paljastuu mutta samalla alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, jossa panoksena on estää tuhansien viattomien ihmisten kuolema.

Maaliskuun puolivälissä 2010 Jerusalemissa vihittiin uudelleen käyttöön jo kahdesti aikaisemmin tuhottu vanha Hurvan synagoga. Myös se liittyy terroristien suunnitelmiin ja joukkotuhoaseen käyttämiseen ja tuo mukaan voimakkaan uskonnollis-poliittisen latauksen. Tapahtumat liikkuvat huimaa vauhtia niin Syyriassa, Libanonissa, Sveitsissä, Dubaissa, Sudanissa kuin myös beduiinien parissa Siinailla. Ne huipentuivat Jerusalemissa Temppelivuorella käytävään huikeaan loppunäytökseen.

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ISBN
9789529959754
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sivumäärä
375
Sidonta
Sidottu, kovakantinen