Dekkarisarja – Turvasatama-paketti (4 kirjaa) (-22%)

Laadukas kristillinen dekkari-sarja, jossa jännittävät juonenkäänteet, romantiikka ja kristillinen arvomaailma ja sanoma yhdistyvät luontevalla tavalla.

Aurinko laskee, Turvasatama-sarja 1.osa (Terri Blackstock)

Thelma ja Wayne Owens palvelivat yhteiskunnasta syrjäytyneitä perustamassaan kasvukodissa, kunnes kohtasivat kuolemansa. Kuinka pieni yhteisö kestää kaikkia kohahduttavan murhenäytelmän?

This item is not available at the moment.

Myrskyn alla, Turvasatama-sarja 2.osa (Terri Blackstock)

Teos on jatkoa Aurinko laskee -dekkarille. Blackstockin kirjat pitävät sisällään roppakaupalla jännitystä ja ovelia juonenkäänteitä maustettuna hengellisellä viisaudella.

This item is not available at the moment.

Kesytön joki, Turvasatama-sarja 3.osa (Terri Blackstock)

Teos on jatkoa Aurinko laskee ja Myrskyn alla -dekkareille. Blackstockin kirjat pitävät sisällään roppakaupalla jännitystä ja ovelia juonenkäänteitä maustettuna hengellisellä viisaudella.

Aallot murtuvat, Turvasatama-sarja 4.osa (Terri Blackstock)

Teinityttö löydetään murhattuna, ja näkymä on kuin suoraan Cape Refugeen muuttaneen dekkarikirjailijan teoksesta.

This product is currently unavailable.
tuotetunnus (SKU) KK-10949 Osasto:

Sarjan tapahtumat sijoittuvat Cape Refugen rantakaupunkiin, jossa raa’asti murhattu pariskunta Thelma ja Wayne Owens palvelivat yhteiskunnasta syrjäytyneitä perustamassaan kasvukodissa, Turvasatamassa. Sarjan jokaisessa osassa seurataan Owensin pariskunnan tyttärien  ja Turvasataman asukkaiden elämää. Tapahtumista ei puutu murhia ja muuta jännitystä, mutta ei myöskään rakkautta ja romantiikkaa sekä muita ihmiselämään kuuluvia iloja ja suruja.

Terri Blackstock on bestseller -kirjailija, jonka teokset pitävät lukijan tiukasti otteessaan alusta loppuun saakka. Hänen henkilöhahmonsa ovat tavallisia ihmisiä epätavallisissa tilanteissa, elämässä omaa elämänkatsomustaan todeksi tosielämän ongelmien keskellä. Blackstockin kirjat pitävät sisällään roppakaupalla jännitystä ja ovelia juonenkäänteitä maustettuna hengellisellä viisaudella.