Catus (Sari Weckroth)

Catus on itsenäinen jatko-osa Catuksen lapsuusvuosista kertovalle romaanille Sofronios.

32,50

tuotetunnus (SKU) KK-58392 (Tuote)Osastot: ,

Varhainen aamu oli jo valjennut lupailemaan helteistä loppukesän päivää kun Catus seisoi jälleen kerran pitkään ja liikkumatta erään oven edessä. Hän arveli, että jälkeenpäin hänen matkansa tulisi hänen muistikuviinsa ovina ja satamina, jotka seurasivat toisiaan, tarjosivat uutta toivoa ja pettymyksiä.

Catuksen uusi elämä vapaana miehenä herättää hänessä suuren unelman, jonka toteutuminen näyttää mahdottomalta. Kun hän palaa synnyinkaupunkiinsa Korinttiin etsimään tietoja sisaruksistaan, matkalla tulvivat vastaan kipeät ja pelottavat muistot lapsuudesta. Jäätyään orvoksi Catus päätyi veljensä kanssa työhön kauppalaivalle, hänen kaksi pikkusisartaan taas orjiksi tuntemattomille omistajille. Onko mitään toivoa saada tietää heidän kohtalostaan?

Catus on itsenäinen jatko-osa Catuksen lapsuusvuosista kertovalle romaanille Sofronios. Sari Weckrothin esikoisteos Kuohuva Rooma kertoo Catuksen isännän Aineaan vaiheista Roomassa. Se oli ehdolla vuoden kristilliseksi kirjaksi 2009.

Romaanien tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin uusi uskonto ja kristilliset seurakunnat alkoivat levitä Välimeren ympäristössä.

Tekijä
Sari Weckroth
ISBN
9789522359179
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
842
Sivumäärä
450
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen