Caroline Leafin täydelliset aivot paketti (-53%)

1 kpl Kytke aivosi päälle (pehmeäkantinen)
1 kpl Mieti ja syö ollaksesi fiksu
1 kpl Täydellinen minä
1 kpl Heikko ja vahva usko
1 kpl Elä, rakasta, johda

41,70

Heikko ja vahva usko (Markku Ojanen)

Markku Ojasen kirja on kristinuskon puolustusta.

Elä, rakasta, johda (Brian Houston)

Mieti ja syö ollaksesi fiksu (Caroline Leaf)

Ajattelulla on moniulotteinen kytkös syömiseemme. Silti useimmat eivät vaivaudu pohtimaan ruokaa muun kuin maun ja ravintosisällön kannalta.

Täydellinen minä (Caroline Leaf)

Kytke aivosi päälle (pehmeäkantinen) (Caroline Leaf)

Leafin kehittämä 21-päiväinen aivojen puhdistussuunnitelma neuvoo vaihe vaiheelta, miten voimme korvata myrkylliset ajatukset terveillä.

tuotetunnus (SKU) KK-62216 Osasto:

Kristitty tohtori Caroline Leaf on vuodesta 1985 tehnyt tutkimusta kognitiivisesta neurotieteestä ja tehnyt uraauurtavaa työtä erikoisesti neuroplastisuuden tutkijana. Neuroplastisuus tarkoittaa, että muutokset ajattelussa muuttavat todistetusti aivoja ja voivat muuttaa käyttäytymistäkin. Nykyään hän tutkii, millä tavalla tieteelliset periaatteet tukevat Raamattua ja päinvastoin.

Ostimme kustantajan loppuvaraston Leafin kolmesta kirjasta ja tämän paketin avulla voit korvata myrkylliset ajatuksesi terveillä 21-päiväisellä vaihe vaiheelta etenevällä aivojen puhdistussuunnitelmalla (Kytke aivosi päälle) ja Leaf auttaa sinua löytämään oman ainutlaatuisen tapasi ajatella, tuntea ja tehdä valintoja (Täydellinen minä) sekä Leaf tarjoaa ratkaisun jokaiselle, joka on väsynyt toimimattomiin dieetteihin, kamppailee tunnesyömisen kanssa tai on vain tyytymätön terveydentilaansa (Mieti ja syö ollaksesi fiksu).

Lisäksi lisäsimme pakettiin onnellisuusprofessori Markku Ojasen Heikko ja vahva usko ja Brian Houstonin Elä, rakasta, johda -kirjat.