Armonkoti – turvapaikka Thaimaassa (Anneli Könni)

9,00

tuotetunnus (SKU) KK-9930 (Tuote)Osastot: ,

Armonkoti on Thaimaan luterilaisen kirkon ylläpitämä ensikoti Bangkokissa. Se on auttanut jo yli 20 vuoden ajan yksinäisiä äitejä uuden elämän alkuun.

Suomen Lähetysseuran työntekijä Anneli Könni oli mukana ensikodin toiminnassa sen alusta lähtien, kaikkiaan parinkymmenen vuoden ajan. Nyt hän on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan Armonkoti – Turvapaikka Thaimaassa (Suomen Lähetysseura 2008). Kirjassa kerrotaan nuorista tytöistä, jotka eivät raskaaksi tultuaan uskalla aina edes ottaa yhteyttä omaan perheeseensä. Jotkut tytöt ovat joutuneet täysin perheidensä ja ystäviensä, samoin kuin lasten isien hylkäämiksi. Ensikoti antaa heille kuitenkin tukea uudessa elämäntilanteessa muutaman kuukauden ajan. Heitä opastetaan siellä äitiyteen ja autetaan itsenäisen elämän alkuun.

Diakonissa Anneli Könni työskenteli Suomen Lähetysseuran palveluksessa Thaimaassa vuosina 1979–2006. Sitä ennen hän toimi seurakuntasisarena Lappeenrannassa sekä seurakuntatyönopettajana Lahden Diakoniaopistossa. Nykyisin Könni on eläkkeellä ja toimii aktiivisesti Suomessa asuvien thaimaalaisten naisten hyväksi.

Tekijä
Anneli Könni
ISBN
9789516243651
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
171
Sidonta
Sidottu, kovakantinen