Anna meille kansakunnat (Carl-Gustaf Severin, Ville Männistö)

20,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-58858 (Tuote)Osastot: ,

Tämä kirja tempaa sinut Jumalan missioon, hänen tehtäväänsä maailmassa. Se kertoo, mitä lähetystyöntekijän sydämen omaaminen ja lähtövalmius merkitsevät.

Maailmassa on kova tarve lähetyssaarnaajista ja meidät kaikki on kutsuttu elämään elämämme lähetystyötä varten – keitä sitten olemmekaan, mitä teemmekään ja minne lähdemmekään.

JOS KAIPAAT LÄHETYSTYÖHÖN JA MIETIT, MIKÄ OLISI SEURAAVA ASKELEESI, TÄMÄ KIRJA VALAA SINUUN ROHKEUTTA JA OSOITTAA, MITEN SINUN TULEE TOIMIA.

CARL – GUSTAF SEVERIN on ollut vaimonsa Monikan kanssa Uppsalan Elämän Sana – seurakunnassa vuodesta 1989. Carl – Gustafin sydän sykkii intohimoisesti lähetystyölle ja hän on matkustellut 30 vuoden aikana yli 60 maassa evankeliumia julistamassa ja raamattukouluissa opettamassa, eniten entisessä Neuvostoliitossa.

Carl – Gustaf tunnetaan rohkaisevasta sanomastaan. Hän osaa motivoida ihmisiä ja koota joukkoja lähetystyöhön. Hän on kirjoittanut myös kirjat Ryssland stal våra hjärtan ja Rohkeasti täysin raitis (KKJMK, 2013).

VILLE MÄNNISTÖ on ollut lähetystyössä aktiivisesti vuodesta 2005. Hän on asunut monta vuotta Aasiassa vaimonsa Johannan kanssa. Ville opettaa säännöllisesti lähetyskentillä sijaitsevissa raamattukouluissamme ja odottaa innolla uuden lähetyssaarnaajapolven nousua.

Hän työskentelee Uppsalan Elämän Sana – seurakunnan lähetysjohtajana Ruotsissa ja vastaa Elämän Sanan kansainvälisestä kustannustoiminnasta.

”Tämä kirja erittelee ne käytännölliset askeleet, joiden avulla jokainen uskova voi saada lähetystyöntekijän sydämen – sydämen, joka heijastelee Jumalan omaa sydäntä.”

– John Bevere

Tekijä
Carl-Gustaf Severin, Ville Männistö
ISBN
9789527058305
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
154
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen