Aikansa kutakin (Seppo Väisänen)

Hyppää savolaispojan kyytiin Oulun ja Norjan sekä Etiopian myllerrysten läpi jatko-opintoihin Kaliforniaan.

37,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-56946 (Tuote)Osastot: ,

Aikansa kutakin kutsuu lukijansa mielenkiintoiselle matkalle. Kirjan kirjoittaja, eläkkeellä oleva rovasti ja missiologian tohtori Seppo Väisänen on värikäs persoona. Toisaalta lupsakka savolainen, toisaalta joskus teräväkielinen sanankäyttäjä.

Hyppää savolaispojan kyytiin Oulun ja Norjan sekä Etiopian myllerrysten läpi jatko-opintoihin Kaliforniaan. Sieltä takaisin Suomeen keskeiseksi vaikuttajaksi erilaisia kristillisiä tahoja yhdistävän, MESKinä tunnetun verkoston rakentamisessa. Näky kristittyjen yhteyden vahvistamisesta yli raja-aitojen sekä kotimaassa että kansainvälisesti on ollut hänelle niin innostava, että se johti välillä jopa törmäyskurssille oman työnantajan kanssa.

Kirja kutsuu lukijaa aikamatkalle kirjoittajan elämänvaiheisiin ja monenkirjaviin kokemuksiin neljällä mantereella. Miksi kiltti pikkupoika oli välillä kuriton kakara? Mikä merkitys varhaisella teinirakkaudella oli Sepon myöhempään elämään? Miten Etiopian lähetti tulkitsee Kansanlähetyksen kriisin ja sen syyt? Kuinka Jeesus on voimakkaampi kuin Saatana? -sanoma veti kyläkunnittain ihmisiä Jumalan puoleen? Miten lähetin imagoon sopi hunajaviinin tehovaikutus maastoretkellä? Mitä seurauksia oli norjalaisen kalajauhon jakamisesta palkaksi etiopialaisille tietyöläisille? Miltä tuntui herätä konetuliaseiden rätinään vastavallankumouksellisia eliminoitaessa?

Tässä kirjassa pääset mukaan mm. Chileen, Etelä-Afrikkaan, Israeliin, Japaniin, Kiinaan, ja Thaimaahan. Savolaispojan matkassa aika ei käy pitkäksi!

Tekijä
Seppo Väisänen
ISBN
9789518887143
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2014
Kirjastoluokka
991
Sivumäärä
556
Sidonta
sidottu, kovakantinen