Yhteydessä – Yhteyden luojan – yhteyteen luodut – yhteyttä luomassa (Roni Zidbeck)

Elämä on matka, jossa sattuu ja tapahtuu. Mutta tällä matkalla on myös päämäärä, jota kohti meidät on kutsuttu kulkemaan. Tämä päämäärä on yhteys: yhteys Jumalaan ja yhteys toisiimme.

26,00

tuotetunnus (SKU) KK-63745 Osasto:

Elämä on matka, jossa sattuu ja tapahtuu. Mutta tällä matkalla on myös päämäärä, jota kohti meidät on kutsuttu kulkemaan. Toisinaan päämäärä on kadoksissa, toisinaan se unohtuu ja usein se ymmärretään väärin. Tämä päämäärä on yhteys: yhteys Jumalaan ja yhteys toisiimme.

On kyse yhteydestä, jossa Jumala kutsuu meitä lähelleen ja seuraamaan Jeesusta koko elämällämme kaikkina päivinä kaikella, mitä olemme. Näin me voimme kasvaa sellaisiksi kuin meidät luotiin.

Yhteys on tarkoitettu jaettavaksi ja siksi unelmoimme myös päivästä, jolloin taivaan todellisuus täyttää maan ja Jumalan rakkaus jokaisen ihmisen sydämen. Unelmoimme päivästä, jolloin kaikki tässä maailmassa on täydellisesti yhtä. Ja tuo päivä koittaa vielä!

Mutta nyt on oikea aika pyrkiä tulemaan Jeesuksen kaltaiseksi, oppia rakastamaan, uskomaan ja toivomaan, elämään yhteydessä kaiken Luojaan ja viemään tätä todellisuutta kaikkeen maailmaan sydämeltä sydämelle.

Roni Zidbeck on vapaakirkon pastori, ja hän on ollut perheensä kanssa istuttamassa seurakuntaa Tampereelle, aloittamassa Legacy-lähetysliikettä ja toiminut kaksi vuotta lähetystyössä Kyproksella. Hänen sydämensä palaa sille, että seurakunta kasvaisi täyteen potentiaaliinsa yksi ihminen kerrallaan.

Tekijä
Roni Zidbeck
ISBN
9789523741218
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Koko
134 x 210 mm
Sivumäärä
304