Yhteisönä verkossa – Miten rakennat digiseurakuntaa (Johanna Sandberg)

18,90

tuotetunnus (SKU) KK-62805 Osasto:

Kirkko teki kaikkien aikojen digiloikan maaliskuussa 2020, kun pienimpienkin seurakuntien jumalanpalveluselämä siirtyi verkkoon. Mutta mitä muuta digiseurakunta on kuin yhdensuuntaisia jumalanpalveluslähetyksiä ja tekniikkaa? Miten seurakuntayhteys voi toteutua verkossa?

Tämä käytännönläheinen opas pureutuu seurakuntayhteisön olemukseen ja sen mahdollisuuksiin verkkoympäristössä. Se johdattaa lukijansa kädestä pitäen tarjolla olevan tekniikan täysipainoiseen hyödyntämiseen ja herättelee pohtimaan, mihin ja miten verkkoa kannattaa seurakuntaelämässä käyttää.

Verkko on yksi tila kohdata seurakuntalaisia. Vaikka kriisi ajoi kirkon verkkoon, sen ei välttämättä kannata heti poistua sieltä.

Riihimäkeläinen TM Johanna Sandberg työskentelee yhteisövalmentajana Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksessä. Hän on perehtynyt seurakuntayhteisöjen rakentamiseen ja valmentamiseen sekä kehittänyt vuorovaikutuksellisia verkkotuotantoja isoista yleisötapahtumista valmennuksiin, striimeihin ja rukoushetkiin.

Tekijä
Johanna Sandberg
ISBN
9789523545151
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Kirjastoluokka
25
Sidonta
pehmeäkantinen