Yhteisöjen kirkko (Timo Pöyhönen)

39,00

tuotetunnus (SKU) KK-62027 Osasto:

Kohti kirkon uudistumista jumalanpalvelusyhteisöjen kautta.

Kirkon jäsenmäärää laskee voimakkaasti, ja sen tulevaisuus näyttää epävarmalta. Samaan aikaan kirkon piirissä on syntynyt kymmeniä uudenlaisia jumalanpalvelusyhteisöjä, jotka tavoittavat erityisesti nuoria aikuisia ja perheitä. Ilmiö on Euroopan laajuinen, ja se on rantautumassa Suomeen. Se on kirkolle valtava mahdollisuus.

Mitä ovat jumalanpalvelusyhteisöt? Miten sellainen perustetaan ja miten sitä johdetaan? Miten yhteisöt sopivat kirkon toimintakulttuuriin ja teologiaan? Mikä on tavallisen seurakuntalaisen rooli? Näihin ja moniin muihin käytännön kysymyksiin Yhteisöjen kirkko vastaa. Tämä kirja uudistaa näkemyksesi seurakunnasta ja sen mahdollisuuksista nykyajassa.

Pastori Timo Pöyhönen on yhteisönrakentamisen pioneeri. Hän on perustanut kolme jumalanpalvelusyhteisöä, jotka kaikki ovat kasvaneet muutaman hengen pienryhmistä useiden satojen ihmisten elinvoimaisiksi verkostoiksi ja tavoittaneet erityisesti nuoria aikuisia. Pöyhösellä on kahdenkymmenen vuoden kenttäkokemus, ja lisäksi hän on opiskellut seurakunnan rakentamista City to city -keskuksessa New Yorkissa ja eri konferensseissa.

Tekijä
Timo Pöyhönen
ISBN
9789516557192
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
231 mm x 160 mm x 33 mm
Sivumäärä
335
Sidonta
sidottu, kovakantinen