Vuoria kohti (Billy Graham)

”Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta.” Vuoden joka päiväksi valittuja otteita Grahamin muusta tuotannosta.

32,00

tuotetunnus (SKU) KK-62384 Osasto:

”Minä kohotan katseeni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan.” Tämän Raamatun psalmin 121 sanoista Billy Graham sai otsikon päivähartauskirjaansa.

Grahamin perusajatuksena on rohkaista lukijaa, kannustaa ajattelemaan itsenäisesti, vaalimaan myönteisyyttä ja luottamaan Jumalaan. Se merkitsee katseen nostamista ajallisista arvoista iankaikkisiin. Sanoma on yksinkertainen ja selkeä, ja ominaiseen tyyliinsä evankelista esittää sanomansa suoraan, kursailematta.

Kirjassa on vuoden joka päiväksi valittuja otteita Grahamin muusta tuotannosta. Varhaisin poiminto on vuodelta 1953, mutta ajatukset ovat hämmästyttävän ajankohtaisia.

Billy Graham julisti evankeliumia kaikilla mantereilla ja useammalle ihmiselle kuin yksikään muu aikalaisensa. Tämä maailmankuulu kirjailija ja evankelista syntyi vuonna 1918 ja lähti julistamaan evankeliumia vuonna 1943. Hän perusti Billy Graham Association -järjestön, joka järjestää evankeliointikampanjoita ympäri maailmaa. Miljoonat ihmiset ovat lukeneet hänen klassikoiksi muodostuneita kirjojaan.

Kääntäjä: Pitkänen Merja

Tekijä
Billy Graham
ISBN
9789524759571
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Kirjastoluokka
24.1
Sivumäärä
432
Formaatti
134 x 210 mm
Sidonta
sidottu