Voittoisa sodankäynti ihmisten pelastumiseksi (Polku… sadonkorjaajaksi -osa 4) (Maarit ja Timo Aro-Heinilä)

15,00

tuotetunnus (SKU) KK-17353 (Tuote)Osastot: ,

Polku…sadonkorjaajaksi – osa 4.

Tähän kirjaan on koottu solujohtajuuskoulun luentojen 11-20 aiheet. Jumala haluaa täyttää meidät Pyhän Hengen voimalla julistaaksemme evankeliumia rohkeasti ihmeiden ja merkkien seuratessa julistusta. Tämän kirjan myötä saat ymmärrystä siitä, miten sinäkin voisit omalla persoonallisella tavallasi evankelioida arjessa.

Kaikki alkaa rukouksesta: saamme oppia määrätietoisesti rukoilemaan ja paastoamaan ihmisten pelastumisen puolesta. On myös tärkeää, miten näet asiat ympärilläsi ja mihin luotat: lopun ajan herätykseen valmistautuessamme tarvitsemme ymmärrystä uskosta!

Solujohtajuuskoulun opetuksista koostuvia ”Sadonkorjaajaksi” –kirjoja ilmestyy kaikkiaan kuusi ja ne ovat jatkoa Polku –sarjan aikaisemmille osille. ”Uudelle polulle”, ”Täyteen vapauteen” ja ”Eteenpäin uskossa”. Polun ensiaskelten jälkeen on tarkoitus mennä entistä syvemmälle uskon perusasioissa ja varustaa uskova kykeneväksi toimimaan hengellisenä äitinä tai isänä. Yhtenä osoituksena hengelliseen aikuisuuteen kypsymisessä on oman, vasta uskoon tulleille tarkoitetun solun aloittaminen. On sadonkorjuun ja sadonkorjaajien varustamisen aika!

Tekijä
Maarit ja Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674217
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
198
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen