Voitto erämaassa (John Bevere)

Pohditko, oletko loukannut Jumalaa tai jopa kadottanut hänet? Ehkä niin ei ole… mutta olet joutunut erämaahan! Sitä tietä kulkivat patriarkat ja profeetat…

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-5211 (Tuote)Osastot: ,

Jumala, missä sinä olet? Onko tämä sydämesi huuto? Näyttääkö hengellinen edistymisesi pysähtyneen tai jopa taantuneen? Pohditko, oletko loukannut Jumalaa tai jopa kadottanut hänet? Ehkä niin ei ole… mutta olet joutunut erämaahan! Älä ymmärrä väärin sen merkitystä. Jumala ei ole hyljännyt sinua, vaan jakso on valmistautumisen aikaa. Sitä tietä kulkivat patriarkat ja profeetat… ja valmistivat tietä uudelle Jumalan liikehdinnälle. Jumala haluaa antaa sinulle voiton erämaassa.

Tämä kirja käsittelee sitä,

– kuinka Jumala puhdistaa

– onko erämaa välttämätön jakso

– mikä on oikean profetian päämäärä

– mitä tarvitaan Jumalan miehen valmistamiseksi

– kuinka se, missä olet, vaikuttaa siihen, minne menet

– kuinka pääset kuivien jaksojen lävitse

JOHN BEVERE on kirjoittanut useita kirjoja. mm. menestyskirjat Saatanan syötti, Herran pelko, Palava sydän. John haluaa nähdä uskovien pääsevän läheiseen ja intohimoiseen suhteeseen Jumalan kanssa.

John ja hänen vaimonsa, Lisa, myöskin menestyskirjailija ja puhuja, perustivat John Bevere Ministriesin vuonna 1990. Palvelutyö on kasvanut monitahoiseksi kansainväliseksi työksi, johon kuuluu heidän vilkolttainen televisioohjelmansa, The Messenger.

Tekijä
John Bevere
ISBN
9525114600
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
192
Sidonta
Nid