Voimallinen rukous (Michael Kimuli)

Rukous on jokaisen Jumalan ja ihmisen välisen toimivan suhteen keskipisteessä.

15,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-11404 (Tuote)Osastot: , ,

Rukous on jokaisen Jumalan ja ihmisen välisen toimivan suhteen keskipisteessä. Ihmisen hengellinen elämä on säännönmukaisesti aina suorassa suhteessa hänen rukouselämäänsä, kun taas toiset yrittävät rukoilla mutta eivät koskaan murtaudu läpi voittoon.

Pastori Michael Kimuli osoittaa, miten jokainen kristitty voi oppia nauttimaan Isän kanssa vietetystä ajasta. Omasta henkilökohtaisisesta kokemuksestaan käsin hän rohkaisee Jumalan omia nousemaan ja ottamaan paikkansa esirukoilijoina yhteisöjensa ja kansakuntiensa puolesta.

Michael Kimuli on Christian Dischipleship Ministries Internationalin perustaja ja johtaja. Järjestö tekee rukouslähetystyötä, ja sen päämaja on Kampalassa Ugandassa. Michael toimi opettavana vanhimpana World Trumpet Missiom -järjestössä kahdentoista vuoden ajan. Hänen palvelutyönsä on vienyt hänet moniin maihin Afrikassa, Euroopassa, Amerikan mantereella ja Lähi-idässä. Hän on naimisissa Sarahin kanssa, ja heillä on seitsemän lasta.

”Tämä Michael Kimulin kirja voi hyvin muuttaa rukouselämäsi ikuisiksi ajoiksi! Hän jakaa avaimia, jotka ovat olleet keskeisiä Ugandassa viime vuosina tapahtuneiden ihmeellisten muutosten kannalta. Nämä avaimet ovat kuitenkin jokaisen ulottuvilla missä tahansa yhteisössä, kaupungissa ja kansakunnassa. Lue tämä kirja Raamattu kädessäsi, niin huomaat kohtaavasi haasteen rukouselämässäsi ja näet sen muuttuvan ikuisiksi ajoiksi.” Pastori Tri Alistair P.Petrie, Sentinel Ministries -palvelutyön johtaja, Kanada.

Englanninkielisestä alkuteoksesta ”Effective Fervent Prayer” suomentanut Marjut Mäntyjärvi.

Tekijä
Michael Kimuli
ISBN
9789525114980
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
100
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen