Vihreä rukouskirja (Pirjo Kantala)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: 15.9.2024
Teos johdattaa kiittämään luonnon kauneudesta, aistimaan luontoa, mutta myös etsimään rauhaa ja sovintoa ilmastoahdistuksen keskellä. Oma osasto myös lemmikkiystävien rukouksia ja siunauksia varten.

33,90

tuotetunnus (SKU) KK-63748 (Tuote)Osastot: ,

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
15.9.2024
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Vihreä rukouskirja jatkaa suosittua monipuolisten ja käytännönläheisten rukouskirjojen sarjaa. Pirjo Kantalan ja Maikki Viljanen-Pihkalan toimittaman teoksen tekstit ja rukoukset liittyvät erityisesti luontoaiheisiin. Teos johdattaa kiittämään luonnon kauneudesta, kuuntelemaan puiden huminaa ja aistimaan kukkien tuoksua, mutta myös etsimään rauhaa ja sovintoa ilmastoahdistuksen keskellä. Kirja kutsuu tarkastelemaan omaa elämää luonnon näkökulmasta. Miten elää sopusoinnussa ja tasavertaisena luonnon kanssa? Kirjassa on oma osastonsa myös lemmikkiystävien rukouksia ja siunauksia varten.

Rovasti Pirjo Kantala on ollut mukana toimittamassa sarjan aiempia rukouskirjoja ja kirjoittanut rukouksia myös muihin julkaisuihin. Hänen sydäntään lähellä ovat luonnossa vaeltelu, lemmikit ja hiljaisuuden vaaliminen. TT Anna-Maija Viljanen-Pihkala toimii pappina Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa. Hän on perheenäiti, joka tykkää retkeilystä lähiluonnossa ja etsii kohtuullista elämäntapaa.

Lisäksi teoksessa on tekstejä yli muulta 30 kirjoittajalta.

Tekijä
Pirjo Kantala
ISBN
9789523548886
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Kirjastoluokka
24.11 Rukous. Hartaudenharjoitus
Formaatti
kovakantinen