Vappu Selonen – Ennen ja jälkeen Pyhän Hengen (Tarja Jääskeläinen)

Pyhän Hengen kohtaaminen on tehnyt Vappu Selosesta rohkean Jumalan soturin ja samalla hengellisen äidin, joka on saa­nut olla rohkaisijana, virvoittajana ja opettajana monissa maissa jo yli 30 vuoden ajan.

15,00 4,90

tuotetunnus (SKU) KK-47037 Osasto:

Pyhän Hengen kohtaaminen on tehnyt Vappu Selosesta rohkean Jumalan soturin ja samalla hengellisen äidin, joka on saa­nut olla rohkaisijana, virvoittajana ja opettajana monissa maissa jo yli 30 vuoden ajan. Hän on ystävystynyt Pyhän Hengen kans­sa, ottanut Jumalan Sanan todesta ja saanut nähdä näkymättömiä uskon silmin. Se on vienyt häntä Jumalan pioneerina oikeisiin paikkoihin oikealla hetkellä kooten ihmisiä yhteen uusien asioi­den alkaessa. Näin tapahtui myös karismaattisen herätyksen ja us­kon liikkeen alkuvaiheissa Suomessa ja entisessä Neuvostoliitossa.

Vappu on julistanut Israelin salaisuutta nuoremmalle sukupolvel­le ja saanut elää Siionin siunaukset todeksi. Hänen elämänsä on täynnä ihmeitä, joista tähän kirjaan on mahtunut vain muutama. 80 ikävuoden ja yhtä monen Israelin matkan jälkeen ”Mama” on elinvoimaisempi kuin koskaan. Saakoon hänen ehtymätön ilonsa ja intonsa evankeliumin puolesta sytyttää myös sinua.

Tekijä
Tarja Jääskeläinen
ISBN
9789529305636
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Sivumäärä
156
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen