Vanhimmaksi sukupolveksi (Raili Gothoni (vain 1 kpl jäljellä)

Syntymän jälkeen varmaa on ainoastaan kuolema. Usein ennen omaa kuolemaa on jätettävä hyvästit omille vanhemmille. Onko yhteiskunnassa ja työelämässä tilaa vanhempien kuoleman aiheuttamalle surulle?

30,20

tuotetunnus (SKU) KK-8586 (Tuote)Osastot: ,

Syntymän jälkeen varmaa on ainoastaan kuolema. Usein ennen omaa kuolemaa on jätettävä hyvästit omille vanhemmille. Onko yhteiskunnassa ja työelämässä tilaa vanhempien kuoleman aiheuttamalle surulle? Hyväksytäänkö yksilölliset tavat kokea ja ilmaista koko tunteiden moninaisuudesta muodostuvaa surun cocktailia? Millaisia kokemuksia ihmisillä on hautajaisista, perinnönjaosta ja oman elämän jatkamisesta surun kanssa ja sen jälkeen?

Keski-ikäinen ihminen on kahden sukupolven välissä. Huolenpitovastuu ulottuu omista lapsista ikääntyviin vanhempiin. Raili Gothóni kuvaa, miten tieto vanhempien kuoleman läheisyydestä laittaa usein arjen aikataulut ja oman elämän suunnitelmat sekaisin. Hän käsittelee eri näkökulmia seuraaviin kysymyksiin: Hoitaako kotona vai sairaalassa? Mitä velvollisuuksia saa ottaa tai joutuu ottamaan vastuulleen? Miksi sisarusten erilaiset tavat kokea surua herättävät hämmennystä ja joskus vihaakin? Mitä uskonto ja hengellisyys merkitsevät kuoleman ja uuden elämän edessä?

Surussa löydämme enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Kirja kutsuu lukijaa avoimeen keskusteluun ja löytämään eheyttävää kosketuspintaa omiin kokemuksiinsa.

Tekijä
Raili Gothoni (vain 1 kpl jäljellä
ISBN
9789516074934
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
25.4
Koko
216 mm x 134 mm x 17 mm
Sivumäärä
156
Sidonta
sidottu, kovakantinen