Valvo morsiameni, Minä tulen pian! (David Wilkerson)

Tässä kirjassa keskipisteenä on juuri nykyisessä maailmanajassa tapahtuva Jeesuksen morsiamen valmistautuminen maailmanhistorian suurimman salaisuuden täyttymyshetkeen.

21,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2299 Osasto:

”Tornien sortuessa ihmiset pakkautuivat kirkkoihin. Tätä kesti kuusi kuukautta. Uskonnollinen huuma päättyi. Kirkkoja syytettiin kuolleiksi, jumalanpalveluksia pitkästyttäviksi, saarnaajilla ei ollut sanottavaa. Amerikassa käy nyt vähemmin ihmisiä kirkoissa kuin ennen syyskuun 11, 2001! Jumala on paljastanut seuraavan maailmaa järkyttävän terrori-iskun seuraukset. Unohtakaamme kirkot, niihin ei enää tulla. Sen sijaan kansanjoukot kääntyvät huumeisiin, moraalittomiin rientoihin, tainnuttavat itsensä. Seksuaalinen irstaus ja ilon etsintä nousee korkeuksiin. Miljoonat julistavat lopun ajan oppia: Syökää, juokaa, ottakaa ilo irti – huomenna me kuolemme!” David Wilkerson (Saarnasta New Yorkissa)

Aikamme profeettajulistaja DAVID WILKERSON katsoo vartiopaikaltansa kansoja ja maailman tilnteita. ”Mitä näen?” hän kysyy itse. ”Näen Kristuksen suurimpien ennustusten toteutuvan suoraan silmiemme edessä! Näen ihmisten  sydänten menehtyvän heidän odottaessaan tulevaisuutta – näen taivaittenkin voimien järkkyvän.” David Wilkerson näkee Paavalin ennustusten toteutuvan ihmisten hokiessa ”rauha, rauha”, kun todellisuudessa seistään tuhon edessä. ”Itse en koskaan kuvitellut joutuvani kokemaan näitä Jeesuksen ja Paavalin ennustamia päiviä”, hän tunnustaa.

Kirjan perusviesti ei kuitenkaan ole toivottomuutta luova. Ei – tässä kirjassa keskipisteenä on juuri nykyisessä maailmanajassa tapahtuva Jeesuksen morsiamen valmistautuminen maailmanhistorian suurimman salaisuuden täyttymyshetkeen.

Tekijä
David Wilkerson
ISBN
9515851254
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
143
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen