Valmiina Jeesuksen takaisin tuloon (David Pawson)

24,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-60318 Osasto:

Tessalonikalaiskirjeet 1 & 2.

Pohdiskelut Herramme toisesta tulemuksesta eivät ole mitään uutta. Jo Tessalonikan pyhiä johdettiin asiassa harhaan. Paavalin kaksi ojentavaa kirjettä, jotka kuuluvat hänen varhaisimpiinsa, käsittelevät aihetta niin syvällisesti ja käytännöllisesti sekä myös yksityiskohtaisesti, ettei sitä ole käsitelty samalla tavalla missään muualla Uudessa testamentissa. ”Tempaus”, laittomuuden ihminen, temppeli – nämä ja monet muut mielenkiinnon kohteet löytyvät vain täältä.

Mutta siellä on myös paljon tervehenkisiä ohjeita niille, jotka ovat ”niin pää pilvissä, ettei heistä ole hyötyä maailmassa”. Toisten asioihin sekaantuminen, muiden anteliaisuuden varassa eläminen sen sijaan, että hankkisi itse oman elantonsa, profeetallisten sanojen halveksunta, seksuaalinen käyttäytyminen, joka on enemmän himoa kuin rakkautta – nämä ovat niitä nuolia, jotka löytävät tiensä maaliin seurakunnan sisällä.

Kahden vuosituhannen jälkeen nämä kirjeet ovat yhtä ajankohtaisia tänään kuin ne ovat aina olleet. Paavali ei ehkä koskaan arvannut, että niistä tulisi osa Raamattua, jota Jumalan suunnitelmien mukaan tultaisiin käyttämään kunnes historia päättyisi ja ikuisuus alkaisi.

Kirjoittajasta:

David Pawsonilla on maailmanlaajuinen opettamisen palvelutehtävä, erityisesti hengellisten johtajien keskuudessa. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja ja tullut tunnetuksi televisio-ohjelmiensa kautta.

  

Tekijä
David Pawson
ISBN
9789527058701
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
135 x 210 x 15 mm
Sivumäärä
219
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen