Valloittava vanhemmuus – miten onnistua kasvattajana (Andy Stanley, Sandra Stanley)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63822 Osasto:

Perheen perustaminen ja lasten kasvatus on yksi antoisimpia elämäntehtäviä. Siihen liittyy pakahduttavaa rakkautta mutta myös suuria kysymyksiä: Osaanko toimia oikein? Entä jos teen virheitä, jotka vaikuttavat lasteni tulevaisuuteen?

Vanhemmuuden huolet ovat tuttuja myös Andy ja Sandra Stanleylle. Nuorina vanhempina hekin olivat epävarmoja ja ammensivat oppia kokeneemmilta. Nyt heillä on omaa kokemusta hyvin erilaisten lasten kasvattamisesta – myös sijaisvanhempina. Lisäksi he ovat vuosikymmeniä toimineet toisten vanhempien mentoreina.

Tässä teoksessaan Andy ja Sandra Stanley yhdistävät oivallisesti kokemuksensa ja viisautensa. Avoin ja rehellinen lähestymistapa tarjoaa vertaistukea, avaa vanhemmuuden tärkeimpiä periaatteita ja auttaa soveltamaan niitä käytäntöön. Monet havainnolliset esimerkit kumpuavat heidän omasta elämästään. Teos sopii työkaluksi ja rohkaisuksi vanhemmille, isovanhemmille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa toimiville.

Pastori Andy Stanley on suosittu puhuja ja menestyskirjailija. Hän on perustanut North Point Ministries -järjestön, johon kuuluu kahdeksan seurakuntaa Atlantassa ja maailmanlaajuinen 180 seurakunnan verkosto. Hän esiintyy säännöllisesti puhujana televisiossa ja internetissä, ja häneltä on julkaistu yli kaksikymmentä teosta. Andy ja Sandra Stanleyllä on kolme aikuista lasta.

Tekijä
Andy Stanley, Sandra Stanley
ISBN
9789522528124
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
290
Formaatti
nidottu (pehmeäkantinen)