Vallattomat, ainutlaatuiset ja rakkaat (Marianna Hilden)

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-61999 (Tuote)Osastot: ,

Ilosanomaa, iltatarinoita & ihmemuonaa iki-ihanille isän ilopillereille.

Sodassa pärjäävät ne, jotka ovat parhaiten varustautuneet; ne, joilla on pettämätön tekniikka ja taktiikka. Paavali neuvoikin Jeesuksen sotilaita pukemaan ylleen Jumalan taisteluvarustuksen. Jotta sen voi pukea päälleen, pitää kuitenkin tietää, mistä se koostuu ja mistä sen saa.

Kirjassa on tarinointia Raamatun ajasta ja meidän ajastamme. Ihmetellään maailmaa, kohdataan elämän iloja ja ahdinkoja, katsotaan kuinka Isä johdattaa omiaan, ja opetetaan turvautumaan häneen kaikissa asioissa.

Tekstit soveltuvat oivallisesti raamattukeskeisiin, varhaisnuorille ja nuorille suunnattuihin iltoihin. Aiheittain järjesteltyjen kokonaisuuksien avulla illan saa mukavasti käyntiin, kun aikaavievin osuus on valmiina. Jokainen luku sisältää myös aiheeseen vahvasti ja humoristisesti kytkeytyvän tarjoiluehdotuksen.

Ensisijainen kohderyhmä ovat 10-18-vuotiaat, mutta kokonaisuutta – tarjoiluja myöten – kannattaa kokeilla aikuistenkin tilaisuuksissa.

Marianna Hilden on lastentarhanopettaja ja vapaaehtoinen nuorisotyöntekijä Kangasalta. Hän on yhdessä miehensä Teemun kanssa toiminut monissa seurakunnan vastuutehtävissä, kuten avioparipäivillä, perhetapahtumissa sekä lasten- ja nuorteniltojen vetäjänä.

Tekijä
Marianna Hilden
ISBN
9789524759489
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sivumäärä
128
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen