Väkevää multaa CD (Irja Aro-Heinilä, Antti Vuori, Maria Laakso)

21,50 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-12879 Osasto:

Väkevää multaa cd:n laulut ovat Suomen Lähetysseuran Risteyksessä-messusta, joka kartoittaa kristityn elämää uudesta näkökulmasta, matalan kynnyksen tasolta.

Maria Laakson laulamat, Antti Vuoren säveltämät ja Irja Aro-Heinilän sanoittamat laulut pulppuavat riemullista kiitosta Jumalalle.

Tekijät kuvailevat levyään näin: Kristityn tehtävänä on jakaa leipänsä kuin Saarijärven Paavo aikoinaan, mutta hänellä on myös lupa ja oikeus nauttia elämästä. Messun ylistyslaulun sanoin Jumala on ”väkevä multa” ja ”tarpeellinen salaoja” tai ”lämmin peitto”.

”Liike ainainen voi tässä hetkeksi jäädä kun kuullaan, miten musiikki soi ja kansa ylistää Herraansa suullaan. Tuhon jäljet me vaan kerran korjaamme, saammekin kuntoon. Naapurit kutsutaan. Pääsemme juhlan tuntoon. Laaksot vihannoi taas, lähteet puhkeavat, kiitoslaulunsa Herralle tuo miljoonat. Tuoksuvat heinät tuulessa. Arot leiskuvat kukkia. Arka äänensä saa, kuurolla kuulo on, ihmisvilinään liittyä voi jalaton. Risteyksessä kaikki, risteyksessä kaikki.” Irja Aro-Heinilä

Kappelelista

1. Risteyksessä
2. Mieleni suot
3. Liekki ja leimu
4. Jumala hengittää minussa
5. Elämän varjot
6. Katsahdus itsekkyyden onkaloihin
7. Huoltoasemalla
8. Ole lämmin peitto
9. Repunpakkaamislaulu

Tekijä
Irja Aro-Heinilä, Antti Vuori, Maria Laakso
EAN
6418722312662
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Tyylilaji
Ylistysmusiikki
Formaatti
cd