Vaikeat jäähyväiset (Brigitte Kloosterman, Ruth Smith Czerniak)

He, jotka ovat menettäneet rakkaansa liian varhaiselle kuolemalle, voivat omistaa itselleen tämän Brigitte Kloostermanin lukemisenarvoisen muistelmateoksen.

16,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-12708 (Tuote)Osastot: , ,

Kahden vallattoman yksinhuoltajaäitinä oleminen voi olla vaikeata. Toisen heistä menettäminen järkyttävässä onnettomuudessa on kestämätöntä. Tragedia varjosti nuorta äitiä, ei vain kerran, vaan kolme kertaa. Vähemmässä kuin vuosikymmenessä Brigitte Kloosterman menetti kummatkin vanhempansa ja molemmat lapsensa eri tapahtumien kautta. Kirjan päiväkirjaosa ja muisto-osa sisältävät yhden pienen perheen elämän matkan iloja ja suruja. Kanadan kolme läntistä maakuntaa ja Meksiko ovat tämän hämmästyttävän sydänsurujen ja uskon tarinan tapahtumapaikkoja.

Onko Jumala kyllin suuri, kun suru on ylivoimainen? He, jotka ovat menettäneet rakkaansa liian varhaiselle kuolemalle, voivat omistaa itselleen tämän Brigitte Kloostermanin lukemisenarvoisen muistelmateoksen. Kirjoittajista Brigitte syntyi Saksassa. Hän muutti myöhemmin Kanadaan, jossa hän kouluttautui terveyskeskuksen sairaanhoitajaksi ja toimi siinä virassa British Columbian pohjoisosassa. Menetettyään poikansa Ericin ja molemmat vanhempansa Brigitte vaihtoi ammattia. Hän opiskeli Briercrestin seminaarissa saaden maisterin oppiarvon perheneuvonnassa ja aloitti sitten Continental Missionin lähetystyöntekijänä Pohjois-Manitobassa. Hän on jättämässä Kanadan jatkaakseen tehtäväänsä ulkomailla. Ruth Smith Czerniak toimii työntekijänä kahdessa seurakunnassa British Columbian pohjoisosassa ja on työskennellyt toimittajana ja kirjoittajana yli 20 vuotta. ”Kaksi poikaa Egyptistä” on raamatullinen novelli, jonka hän on äskettäin julkaissut. Hän on Brigitten ystävä ja retkeilytoveri, jota he edelleen harrastavat milloin mahdollista.

Tekijä
Brigitte Kloosterman, Ruth Smith Czerniak
ISBN
9789525866148
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sivumäärä
114
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen