UUDELLE POLULLE – Kristityn startti (Polku -osa 1) (Maarit ja Timo Aro-Heinilä)

14,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9249 (Tuote)Osastot: ,

Tämä kirja sisältää vasta uskoon tulleille suunnattujen starttiryhmien opetusaiheet: uudestisyntymisestä, synnistä, Raamatusta, rukouksesta ja kasteesta. Nämä aiheet liittyvät uskon perusasioihin.

Opetus jatkuu Jumalan kohtaamisen viikonlopun sekä Eteenpäin uskossa kurssin opetuksista muodostetuissa kirjoissa. Näiden lisäksi ilmestyy myös kirjasarja solujohtajakoulutuksesta. Nämä kaikki opetukset yhdessä muodostavat Nokia Mission Polun.

Timo Aro-Heinilä valmistui v. 1988 teologian maisteriksi Åbo Akademista. Toistakymmentä vuotta hän palveli seurakuntapappina. Vuodesta 2004 lähtien hän on toiminut Nokia Mission koulutusvastaavana. Hän on myös hengelliseen johtajuuteen valmentavan oppilaitoksen, The Masterä’s Institute Finlandin (MIF) johtaja.

Maarit Aro-Heinilä on peruskoulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja toimii Nokia Missiossa miehensä Timon työparina, erityisvastuualueenaan Nokia Mission polun ja soluseurakuntanäyn kehittäminen.

”Uudistaessaan perheemme vuonna 2000 Jumala antoi meille näyn Jumalan ennalleen asettamista perheistä, jotka vievät evankeliumia eteenpäin. Haluamme perheenä olla tästä esimerkkinä. Sinunkin perheesi voi olla mukana tässä Jumalan liikehdinnässä, kun lähdet kulkemaan polulla eteenpäin, kasvamaan uskossasi.

Timo ja Maarit Aro-Heinilä”

Kirja soveltuu erityisesti vasta uskoon tulleille, mutta myös pidempään uskossa olleille, jotka kaipaavat perustuksien tarkistamista.

Mainio työkalu soluihin ja pienryhmiin! Jokaiselle sivulle on varattu tilaa henkilökohtaisille muistiinpanoille

Tekijä
Maarit ja Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674071
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
80
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen