Urhea Hippo (Haraszewski Piotr ja Waclawik Justyna D. & Kuzma Jakub)

Jännittävän, värikkäästi kuvitetun eläinsadun muodossa kirja auttaa lasta ymmärtämään, ettei ketään saa arvioida ulkonäön perusteella ja ettei rohkeus tarkoita pelon puuttumista vaan sitä, että toimii oikein, vaikka pelottaisikin.

14,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-14083 (Tuote)Osastot: ,

Savannilla valmistaudutaan koulun alkamiseen. Virtahepo Hippo onkin odottanut kouluunpääsyä innoissaan: jokainen saisi ihan oman pulpetin — ja paljon ystäviä!

Heti ensimmäisenä koulupäivänä Hipolle käy kuitenkin köpelösti. Siitä lähtien häntä kiusataan, ja hän on yksinäisempi kuin koskaan. Onneksi isä ja äiti tietävät pojan ahdingosta ja osaavat rohkaista häntä.

Eräänä päivänä koululle ilmaantuu pelottava sarvikuono jengeineen, ja Hippo tekee jotakin, mikä lyö kaikki ällikällä. Luokkatoverit oivaltavat, että hän on paljon muutakin kuin kookas ja kömpelö.

Jännittävän, värikkäästi kuvitetun eläinsadun muodossa kirja auttaa lasta ymmärtämään, ettei ketään saa arvioida ulkonäön perusteella ja ettei rohkeus tarkoita pelon puuttumista vaan sitä, että toimii oikein, vaikka pelottaisikin. Lopussa on Stormie Omartianin vinkkejä vanhemmille sekä tarinaan liittyviä kysymyksiä lapsen pohdittavaksi. Oikeisiin vastauksiin ohjataan Raamatun avulla. Kysymysten pohtiminen yhdessä vanhempien kanssa harjaannuttaa lasta tekemään viisaita päätöksiä ja myös perustelemaan ne.

Tekijä
Haraszewski Piotr ja Waclawik Justyna D. & Kuzma Jakub
ISBN
9789524755047
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Kirjastoluokka
L84
Koko
225 x 225 mm
Sivumäärä
32
Sidonta
sid.