Unohdettu feminiinisyys (Denise Jordan)

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-61068 (Tuote)Osastot: , ,

Kirjassaan Unohdettu feminiinisyys Denise Jordan tuo esiin profeetallisen näkökulman, joka on pitkään ollut unohdettu kristinuskon historiassa. Selkeästi ja palavalla innolla hän antaa lukijalle täydellisemmän ymmärryksen siitä, että Jumala on sekä maskuliininen että feminiininen ja että meidät on luotu hänen kuvakseen miehinä ja naisina. Hän osoittaa meille, että vihollisella on hyvin erityinen syy käydä sotaa feminiinisyyttä vastaan: se haluaa tuhota Jumalan kuvan. Denise opettaa Jumalan äidillisestä sydämestä, joka lohduttaa ja hoivaa lapsiaan.

Tämä kirja on ajankohtainen ja tärkeä juuri nyt, kun Jumala on alkanut vuodattaa rakkauttaan seurakunnan perustaksi, kuten se alussakin oli. Kirja on yhdistelmä teologiaa, tarinoita ja pohdiskelua, ja sen tarkoituksena on antaa ihmissydämelle syvempi ilmestys Jumalasta.

Denise Jordan ja hänen miehensä James Jordan ovat kansainvälisen Fatherheart Ministries -järjestön perustajia ja johtajia. Järjestön päämaja sijaitsee Taupossa, Uudessa-Seelannissa. Fatherheart Ministries haluaa viedä profeetallista ilmestystä Isän rakkaudesta kaikille kansakunnille, kaikkiin kristillisiin suuntauksiin, kaikille kansanryhmille ja jokaiselle yksityiselle ihmiselle maailmassa.

Tekijä
Denise Jordan
ISBN
9780994119827
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
149
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen