Turvapaikka (John Bevere)

24,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-11407 (Tuote)Osastot: ,

Kaikkivaltiaan varjosta löytyy salainen paikka, jossa on vapautta, huolenpitoa ja suojaa. Hyvin monet uskovat jättävät kuitenkin nauttimatta tästä turvapaikasta. Sen sijaan he etsivät vapautta ja turvaa sen ulkopuolelta maailmasta, jossa täysi vastakohta vallitsee. Heidät on narrattu uskomaan, että todellinen ja kestävä vapaus on löydettävissä erillään jumalallisesta vallasta.

Tässä kirjassa paljastetaan salakavala mutta röyhkeä juoni, jota sielunvihollinen käyttää uskovia vastaan – vaikeus tunnistaa jumalallinen valta ja suhtautua siihen oikein. Käytännöllisten, omakohtaisten esimerkkien kautta ja vahvan raamatullisen perustan avulla meitä muistutetaan siitä, mitä Jumalan valtakunta on – se on valtakunta, jota hallitsee Kuningas ja jossa vallitsee laki ja järjestys.

Sanasta valta saattavat tulla mieleen julmat tai epärehelliset johtajat. Miten heidän alaisuudestaan voi löytää turvan? Meidän onkin katsottava välittömästi näkemämme vallan ohi ja etsiydyttävä Jumalan vallan alaisuuteen. Hänen lupauksensa ylittävät ihmisten lait, ja Häneen me voimme luottaa. Tässä valaisevassa kirjassa kerrotaan muun muassa: – Miten todellinen raamatullinen kuuliaisuus eroaa tottelevaisuudesta? – Miten välttyä olemasta täysin oikeassa ja silti jotenkin väärässä? – Miten suhtautua epäoikeudenmukaiseen kohteluun ja voittaa se? – Mitkä ovat perusteet Jumalan asettamalle esivallalle? – Miten kuuliaisuus kasvattaa uskoa?

Tekijä
John Bevere
ISBN
9789525866018
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Sivumäärä
298
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen