Tuotepaketti: Evankeliointi (10 kirjaa) (-84%)

9,90

Entä sitten seurakunta? - Hyvä kysymys! -sarja 3 (Nicky Gumbel)

Raamatun mukaan jokainen kristitty on osa seurakuntaa: kaikki kristityt ovat veljiä ja sisaria keskenään, joten seurakunta on Jumalan perhe. Seurakuntia on monenlaisia, kuten maallisiakin perheitä.

Kolmentoista tien risteys (Upe Poutiainen)

Upe Poutiainen on koonnut kirjaansa vaikuttavia tosielämän todistuksia, miten Jumala on kohdannut hyvin erilaisia ihmisiä. Elämästään kertoo mm. nunna ja lentokapteeni- kaikkiaan kolmetoista henkilöä.

Avoimin silmin (Ilkka Puhakka)

Jeesus on avannut tien ja hän kutsuu rakastavan Jumalan yhteyteen. Kutsuun vastaaminen avaa sydämen silmät, ja koko maailma näyttää uudelta.

Portista vapauteen (Juhani Happonen)

Kirja kertoo yhdeksän ihmisen rajusta elämästä. Erilaiset lähtökohdat, lapsuuskodin antamat eväät tai niiden puuttuminen.

Tarvetalo (Terho Hiltunen) × 6

Onnellisen elämän edellytykset muodostavat tarvetalon, joka rakentuu kolmesta kerroksesta: rakkaudesta, yhteen kuulumisesta ja onnistumisen ilosta.

tuotetunnus (SKU) KK-61670 (Tuote)Osastot: ,

Huippuedullinen evankeliontiin sopiva tuotepaketti, joka sisältää seuraavat kirjat: 1 kpl Kolmentoista tien risteys, 1 kpl Entä sitten seurakunta? – Hyvä kysymys! -sarja 3, 6 kpl Tarvetalo, 1 kpl Avoimin silmin ja 1 kpl Portista vapauteen.