Tuleva uusi maailma (Pekka Sartola)

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63469 Osasto:

Ihmiskunnan tulevaisuus – tuskaa vai toivoa täynnä?

Mitä ihminen ajattelee tänään tulevasta, huomisesta ja minkälainen maailma odottaa meitä ja lapsiamme?

Viimeiset vuodet ovat opettaneet ihmiselle jälleen kerran sen, että hän ei ole oppinut mitään historiasta. Eurooppa suistui jälleen sotaan, sitähän ei pitänyt tapahtua enää koskaan, niinhän ihmiskunta oli päättänyt jo yli sata vuotta sitten.

Meille on opetettu, että tiede, tekniikka, vauraus ja viisaus ovat tavoittelemisen arvoisia päämääriä,ja ne antavat ihmiselle kaiken sen, mitä hän elämässään tarvitseekin. Mutta vastaako mikään niistä ihmisen sisimmästä nouseviin, elämää suurempiin kysymyksiin – mikä on elämän tarkoitus – miksi olen olemassa – mitä tämän jälkeen?

Niihin ei tiede kaikessa viisaudessaan pysty antamaan sellaista vastausta joka sammuttaa tiedon janon ja antaa todellisen rauhan sydämeen. Sinne jää edelleen kysymyksiä vailla rauhoittavaa vastausta.

Tässä teoksessaan Pekka Sartola avaa lukijalle todellisia aarteita, jotka perustuvat Raamatussa, jo tuhansia vuosia sitten ilmoitettuihin tosiasioihin niin elämän tarkoituksesta, kuin ajasta, jossa elämme ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kirja avaa näkemään, miten tiede kumoaa omia väittämiänsä eikä pysty vastaamaan kysymykseen elämän ja olemassaolon syvimmästä tarkoituksesta.

Raamatun sanoma on kuitenkin kaikessaan lohdullinen ja tuo ahdistukseen ja tuskan tilalle toivoa paremmasta huomisesta. Teoksessa liikutaan aivan aikamme merkkien ja tapahtumien polttavassa ytimessä ja seurataan miten ikivanhat profeetalliset ilmoitukset täyttyvät yksi toisensa jälkeen. Samalla ne osoittavat Jumalan suurta huolenpitoa luotujansa kohtaan, ja joka kantaa aina Tulevaan maailmaan saakka.  

Tekijä
Pekka Sartola
Kustantaja / Jakelija
Ajanteos Kustannus
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
320
Sidonta
kovakantinen