Tuho Yukonin territoriossa – Lento seikkailuun -sarja (Jerry B. Jenkins)

10,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-12951 Osasto:

”Jalasten hipaistessa hankea ensimmäisen kerran kone pomppasi ylös ja heilahti vasemmalle. Isä oikaisi koneen ilmassa, sitten se kosketti maata uudelleen ja aloitti pitkän nopean liu’un. Se liukui tasaisesti hangella, eikä vauhti tuntunut juuri hidastuvan.”

Mikkelsenit ovat talvisella vierailulla ystäviensä luona Alaskassa, kun ilmanala muuttuu yllättäen. Tokihan pohjoisissa oloissa on totuttu lumeen ja pakkaseen, mutta nyt on selvästi tulossa kaikkien aikojen lumimyräkkä…

Lento seikkailuun -sarja vie varhaisnuoret jännittäviin maailmankolkkiin. Mikkelsenin pienen lentoyhtiön kone vie apua niille, jotka asuvat tavanomaisten kulkuyhteyksien ulottumattomissa. Tässä sarjan kolmannessa kirjassa Jani, hänen pikkusiskonsa ja isänsä seikkailevat Pohjois-Alaskassa.

Jerry B. Jenkins on kirjoittanut useita menestysteoksia, joista viisitoista on yltänyt myös New York Times -lehden suosituimpien listalle. Hänen artikkeleitaan on julkaistu Valituissa Paloissa, Time-lehdessä ja kymmenissä kristillisissä julkaisuissa.

Tekijä
Jerry B. Jenkins
ISBN
9789524754170
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Sivumäärä
160
Formaatti
115 x 190 mm
Sidonta
Sidottu