Tuhlaaja-Isä (Timothy Keller)

Kirjoittaja tutkii yhtä tunnetuimmista kristillisistä vertauksista ja paljastaa sen valossa yllättäviä ulottuvuuksia toivon ja pelastuksen sanomasta.

15,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-12181 (Tuote)Osastot: ,

Newsweek-lehti nimitti Timothy Kellerin 2000-luvun C. S. Lewisiksi hänen ensimmäisen kirjansa, The Reason for God, perusteella. Siinä hän selitti johdonmukaisesti, miksi kannattaa uskoa Jumalaan. Kirjassaan Tuhlaaja-Isä Keller tutkii yhtä tunnetuimmista kristillisistä vertauksista ja paljastaa sen valossa yllättäviä ulottuvuuksia toivon ja pelastuksen sanomasta.

Kellerin tavaramerkiksi muodostunut älyllinen lähestymistapa toimii jälleen: lukijalle valkenee, että ”tuhlaajapoikavertauksessa” onkin kaksi poikaa — molemmat yhtä pahasti hukassa. Vertaus puhuu Jumalan tuhlailevasta armosta, jota tarvitsevat yhtä lailla ”hyvät pojat” kuin ”pahatkin pojat”. Kirja haastaa pohtimaan sekä epäilijät että ne, jotka uskovat tuntevansa kristillisen uskon!

”Tämän kirjan annan kaikille ystävilleni, jotka ovat vilpittömiä hengellisiä etsijöitä ja epäilijöitä.”

Rick Warren, Tavoitteena elämä -kirjan kirjoittaja

”Tim Kellerin työ New Yorkissa ohjaa kokonaista etsijöiden ja epäilijöiden sukupolvea löytämään uskon Jumalaan. Kiitän Jumalaa hänestä.”

Billy Graham, evankelista.

Uusi painos.

Tekijä
Timothy Keller
ISBN
9789524754033
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Kirjastoluokka
22.3
Koko
110 x 170 mm
Sivumäärä
128
Sidonta
Sidottu, kovakantinen