Toivon lauluja CD (Eri esittäjiä)

Hengellisiä lauluja tunnettujen artistien laulamana.

20,00 4,95

tuotetunnus (SKU) KK-51737 (Tuote)Osastot: ,

Toivonlauluja sai alkunsa ajatuksesta saada ihmisten kuultavaksi uusia hengellisiä lauluja uusilta musiikintekijöiltä. Kesällä 2012 Noste Records/Jiffel Music Group aloitti biisienhakuprosessin yhteistyössä Radio Dein kanssa. Lokakuun lopussa kasassa olikin jo useita satoja uusia teoksia. Monivaiheisen karsinnan jälkeen levytettäväksi päätyi lopulta 11 hienoa uutta Toivonlaulua. Näiden laulujen uskomme nyt tuovan iloa ja toivoa kuulijoiden elämään ja löytävän Suomesta mahdollisimman ison yleisön.

Kappaleita tulkitsevat loistavat solistit, jotka toivat oman elämänkokemuksensa ja äänensä kautta lauluihin syvyyttä ja kosketuspintaa. Laura Voutilainen, Jore Marjaranta ja Kristiina Brask esittävät kukin levyllä 3 biisiä ja nyttemmin jo edesmennyt Riki Sorsa 2 biisiä.

Levylle päätyneiden kappaleiden kirjoittajissa on mukana niin entuudestaan tuttuja nimiä, kuten Pekka Eronen (TikTak, Haloo Helsinki jne) sekä Jonas Olsson (Jannika B, Deep Insight, Superscar jne) kuin myös uudempia vielä toistaiseksi tuntemattomampia biisintekijöitä.

Levyn on tuottanut mm. Juha Tapion menestyslevyt tuottanut Ville Riippa. Studiobändin runkona toimi mm. Voice of Finland ja Idols bändeistä tutut Kalle Torniainen, Ako Kiiski ja Lasse Sakara.Taustalauluja lauloi levylle keväällä Voice of Finlandissa ihastuttanut Jepa Lambert.

Kappalelista

1. Sinusta laulan
2. Kun jotain puuttui
3. Yksi aina valvoo
4. Toiveiden tähti
5. Rukous
6. Luonasi on hyvä
7. Rakkaus valaisee yön
8. Kohtuutonta
9. Samanlaiset
10. Nasaretilainen
11. Meillä on toivo

Tekijä
Eri esittäjiä
ISBN
6430025970233
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Formaatti
cd