Toiveena sisäinen paraneminen (Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen)

JOKAINEN ON KOKENUT AHDISTUSTA; joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla osana jokapäiväistä elämää.

18,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-5079 (Tuote)Osastot: ,

JOKAINEN ON KOKENUT AHDISTUSTA; joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla osana jokapäiväistä elämää.

Toipumistyö käynnistyy usein vasta pakon edessä, kun ahdistus on kasvanut lähes sietämättömäksi. Paha olo saa pysähtymään ja kysymään ”Mikä minun oikein on?” Kristillinen toipumisryhmä (Krito) tarjoaa monelle turvallisen paikan oman elämän hahmottamiseen ja ongelmien työstämiseen.

Tässä materiaalissa käsitellään toipumistyön kannalta keskeisiä alueita: mm. Minun kipuni, Kuka minä oikeastaan olen? Mistä minä tulen? Millaisia minun tunteeni ja kokemukseni ovat? Mitä on toipuminen jne. ja tarjotaan myös välineitä työstää eri aiheita.

Materiaalia ovat kirjoittaneet ja koonneet psykologi, psykoterapeutti Mirja Sinkkonen ja Kansan Raamattuseuran (KRS) Kritotyön vastaava, diakonissa Paula Tähtinen. KRS:n pitkäaikainen julistustyöntekijä, rovasti Jorma Kalajoki on kirjoittanut Krito-työn teologista perustaa käsittelevän luvun, niinikään julistustyöntekijä Merja Luukkonen ja eräät nimettöminä pysyttelevät naiset ja miehet ovat halunneet antaa oman toipumistarinansa yhteiseen käyttöön.

Tekijä
Mirja Sinkkonen, Paula Tähtinen
ISBN
9516556221
ALV-prosentti
10,00 %
Kirjastoluokka
14.8
Sivumäärä
188
Sidonta
nid.