Terve kristillinen usko (Martti Ahvenainen)

28,00 15,00

tuotetunnus (SKU) KK-62115 (Tuote)Osastot: ,

Sanassa ”usko” on vain neljä kirjainta, mutta sen sisältö on täysin mullistava.

Kaikki ihmiset uskovat johonkin. Olkoon kyseessä sitten uskonnollinen tai sekulaarinen elämän alue, usko tiettyihin arvoihin ohjaa jokaisen käytöstä ja toimintaa. Tässä pastori Martti Ahvenaisen ajankohtaisessa kirjassa käsitellään aluksi apostolisessa uskontunnustuksessa mainittuja kristillisen uskon perusteita ja sen jälkeen siirrytään uskon käytännölliseen puoleen. Kirja on rikas tietolähde niille, jotka haluavat löytää terveen uskon Jeesukseen Kristukseen. Joka uskoo häneen niin kuin Raamattu opettaa, löytää elämän ja ennen kaikkea tien, mikä vie perille Jumalan ikuiseen valtakuntaan.  

”Martti Ahvenainen suojelee ja puolustaa sitä uskoa, joka on kuulunut uskoville kaikkien sukupolvien aikana. Lisäksi hän ottaa rohkeita askeleita osoittaen, miten elävä sydämen usko toimii ja käyttäytyy arjen keskellä. Sanassa ”usko” on vain neljä kirjainta, mutta sen sisältö on täysin mullistava.” -David Sterling, pastori.

”Kirjailija pyrkii löytämään tasapainon opin ja elämän välille. Se on erinomaisen tärkeä tavoite tänä aikana, jolloin uskolla on taipumus muuttua laimeaksi ja mitäänsanomattomaksi – tai toisaalta ajautua äärimmäisyyksiin.” – Tapio Lohikko, pastori.

”Jokainen Raamatusta ja hengellisen  elämän syventämisestä kiinnostunut saa tästä hyvän oppaan Pyhän Kirjan sanoman ymmärtämiseksi. Tämä kirja tulisi kuulua jokaisen kristityn kirjastoon.” – Jarmo Makkonen, pastori.

Kovakantinen. 262 sivua.

Tekijä
Martti Ahvenainen
ISBN
9789527297131
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sivumäärä
262
Sidonta
sidottu, kovakantinen