Täyteen vapauteen (Polku -osa 2) (Maarit ja Timo Aro-Heinilä)

17,00

tuotetunnus (SKU) KK-9499 (Tuote)Osastot: ,

Täyteen vapauteen – Jumalan muuttava kohtaaminen.

Tämä Polun toinen kirja sisältää Nokia Mission Jumalan kohtaamisen viikonlopun opetusaiheet, joiden pääteemoina ovat Jumalan isänrakkaus ja sen aikaansaama parannuksenteko, Jeesuksen sovitustyö ja sen mahdollistama vapautuminen menneisyyden sidoksista sekä Jeesuksen hallintavalta kristityn elämässä.

”Uudelle polulle” -kirjan myötä alkanut ja tässä kirjassa jatkuva opetus täydentyy vielä ”Eteenpäin uskossa” -kurssin opetuksista muodostetussa kirjassa. Lisäksi ilmestyy myös kirjasarja solujohtajakoulutuksesta. Yhdessä nämä opetukset muodostavat Nokia Mission Polun.

Timo Aro-Heinilä valmistui v. 1988 teologian maisteriksi Åbo Akademista. Toistakymmentä vuotta hän palveli seurakuntapappina. Vuodesta 2004 lähtien hän on toiminut Nokia Mission koulutusvastaavana. Hän on myös hengelliseen johtajuuteen valmentavan oppilaitoksen, The Master’s Institute Finlandin (MIF) johtaja.

Maarit Aro-Heinilä on peruskoulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja toimii Nokia Missiossa miehensä Timon työparina, erityisvastuualueenaan Nokia Mission polun ja soluseurakuntanäyn kehittäminen.

Uudistaessaan perheemme vuonna 2000 Jumala antoi meille näyn Jumalan ennalleen asettamista perheistä, jotka vievät evankeliumia eteenpäin. Haluamme perheenä olla tästä esimerkkinä. Sinunkin perheesi voi olla mukana tässä Jumalan liikehdinnässä, kun lähdet kulkemaan polulla eteenpäin, kasvamaan uskossasi.

Timo ja Maarit Aro-Heinilä

Tekijä
Maarit ja Timo Aro-Heinilä
ISBN
9789525674088
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
128
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen