Tavallisen kiva päivä (Tittamari Marttinen, Timo Kästämä)

Tittamari Marttisen kirjoittamassa Tavallisen kiva päivä -kirjassa on kahdeksan tarinaa, joissa käsitellään lapsen oikeuksien sopimuksen niitä kohtia, jotka koskettavat suomalaista lasta.

8,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-11594 Osasto:

Lapsen oikeuksien sopimus täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Sopimus on yleisesti hyväksytty käsitys siitä, mitä oikeuksia kaikilla lapsilla pitäisi olla ”ihonväriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittisiin mielipiteisiin, kansallisuuteen, etniseen tai sosiaaliseen alkuperään, varallisuuteen, vammaisuuteen tai syntyperään” katsomatta.

Tittamari Marttisen kirjoittamassa Tavallisen kiva päivä -kirjassa on kahdeksan tarinaa, joissa käsitellään lapsen oikeuksien sopimuksen niitä kohtia, jotka koskettavat suomalaista lasta: mm. oikeus hyvään elämään, oikeus kouluun ja oppimiseen, oikeus leikkiin ja vapaa-aikaan sekä oikeus suojeluun väkivallalta.

Arkeen sijoittuvien, ajatuksia herättävien tarinoiden avulla tutustutaan päiväkoti- ja kouluikäisten lasten kanssa elämyksellisesti lapsen oikeuksiin ja niiden toteutumiseen. Aihetta syvennetään kirjan takana olevien toiminta- ja keskusteluvinkkien avulla. Kirjan lennokas ja humoristinen kuvitus on Timo Kästämän siveltimestä.

Kirjan kustantaa Lasten Keskus ja julkaisija on UNICEF.

Tekijä
Tittamari Marttinen, Timo Kästämä
ISBN
9789516278059
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Kirjastoluokka
L85.22
Sivumäärä
88
Sidonta
Sidottu, kovakantinen