Tänä päivänä jos te kuulette Hänen äänensä (Pirkko Viherkoski)

18,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-6302 (Tuote)Osastot: , ,

Ennen kuin Jumala voi antaa voimansa meidän elämäämme ja meidän kauttamme, Hän joutuu ensin murtamaan meidän oman voimamme.

Olen itse joutunut murtumaan monta kertaa tämän kirjan aiheen kohdalla. Sinusta lukijani saattaa tuntua, että tämä sanoma on liian ankara. Ehkä sinä kysyt, miksi olla näin jyrkkä ja ehdoton. Olen joutunut kyselemään näitä alueita parikymmentä vuotta siitä asti, kun Jumala kutsui yhteyteensä ja samalla vapautti new agen siteistä. Raamatun Sanasta en ole löytänyt mitään tukea kompromisseille suhteessa epäjumalanpalvelukseen. Olkoon se kuinka viehättävästi verhottua tahansa, taiteen, tieteen tai kulttuurin nimilappujen alla, se ei muutu muuksi. Valkeuden vaatteisiin pukeutunut vihollinen on paljon vaarallisempi kuin avoimesti kaikessa pimeydessään ilmestyvä. Jumala ei pakota meitä mihinkään, mutta Sanansa kautta Hän varoittaa. Hän pani profeettansa varoittamaan siksi, että epäjumalanpalvelus aiheuttaa aina hengellistä sokeutta. Kun meidän hengelliset aistimme turtuvat, emme lopulta erota oikeata väärästä, valhetta totuudesta. P.V.

Kirjassa mm. esille tulevat aiheet:

– Israelin kansan luopumus esikuvana lopunajan luopumukselle.

– Erämaa opettaa.

– Epäjumalat Israelin kansan elämässä.

– Miksi Israelin kansa luopui.

– Jos mahdollista valitutkin eksyvät.

– Miten epäjumalanpalvelus vaikutti kansan elämään.

– Jeesuksen paluun odotus.

Pirkko Viherkoski on koulutukseltaan psykiatrian erikoislääkäri. Hän on kirjoittanut aikaisemmin kirjat Herra on minun Parantajani -lääkärin rukouksia, Sinun haavasi kasvavat umpeen, Murtunutta käytät, Kätketty suru ja Kaiken lohdutuksen Jumala.

Tekijä
Pirkko Viherkoski
ISBN
9525114635
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
128
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen