Tammikuussa alkaa kevät (Else Lassila)

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-62876 Osasto:

On alkusyksyn päivä, kun Alisa tulee messiaanisen ystävänsä luokse. Alisan elämä on romahtanut ja kaikki on jälleen aloitettava alusta. Seuraa puhdistavien muisteluiden matka elettyyn elämään: lapsuuteen, jossa Alisa leikki serkkujensa kanssa ja opetteli kirjoittamaan. Sitten tuli vuosi 1973, jolloin kaikki repesi rikki. Alisa oli 15-vuotias, kun mikään ei enää ollutkaan niin kuin ennen, eivät edes serkut, joista toisesta tuli ateisti ja toinen tuli uskoon.

Lähi-idässä syttyi Jom Kippur -sota ja Israel taisteli olemassaolostaan. Samaan aikaan Alisa ymmärsi, että Jumalalla oli suunnitelma hänen elämälleen, ja se liittyi juutalaisiin. Vaikka elämässä seurasi lähes 30 vuoden pako pois Jumalan luota, lopulta kaikki tiet tukkeutuivat ja jäi jäljelle vain Yksi. Alisa antoi elämänsä Jeesukselle ja sai huomata, että Jumalan kutsu oli yhä voimassa.

Else Lassila on 63-vuotias eläkkeellä oleva kirjailija. Häneltä on aiemmin ilmestynyt lastenkirjoja ja hän on myös kirjoittanut mm. runoja ja lehtikirjoituksia. Tammikuussa alkaa kevät on todellisuuteen pohjautuva kertomus Jumalan uskollisuudesta ja messiaanisesta heräämisestä. Sysäys kirjan kirjoittamiseen tuli sekä Lassilan omista kokemuksista että kohtaamisista suomalaisten messiaanisten uskovien kanssa.

Tekijä
Else Lassila
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Sivumäärä
270
Sidonta
pehmeäkantinen