Tämä iloa on CD (Veera Tillander)

20,00 4,90

tuotetunnus (SKU) KK-13171 (Tuote)Osastot: , , ,

”Jumala tahtoo puhua sinulle ja lähestyä sinua tämän levyn kautta. Hän kutsuu sinua antamaan itsesi ja koko elämäsi Hänen turvallisiin ja luotettaviin käsiinsä. Rukoilen puolestasi, että saisit ottaa vastaan Jumalalta kaiken sen hyvän, jota Hän tahtoo sinulle antaa. Uskon, että monet pelastuvat, uudistuvat uskossaan Jeesukseen, vapautuvat, parantuvat ja saavat rohkaisua kuunnellessaan tätä levyä. Kiitos ja kunnia siitä Jumalalle!” (Veera Tillander)

Tämä iloa on tarjoaa musiikillisia elämyksiä monella eri tyylillä: groove-, r&b- ja poprytmiikkaa ja lattaria. Levyllä on myös rauhallisempia lauluja tyyleiltään musikaalin, balladin ja klassisen musiikin välimaastossa. Kokonaisuutena levy on täynnä kauniita melodia- ja sointukuljetuksia tunnelman vaihdellessa melankolisesta riemukkaaseen.

Levyllä sanoituksiin ja käännösten tekoon on vahvasti osallistunut Pekka Simojoki; hänen ansiostaan sanoma välittyy selkeäasti ja käännetytkin laulut soljuvat mukavasti suomeksi. Levyllä on pari duettoa Veeran ja veljensä Ilkka Jääskeläisen kesken ja heidän äänensä sointuvat kauniisti yhteen. Ilkka väläyttää myös mahtavaa äänireserviään levyn viimeisessä klassisen tyylisessä laulussa.

Muusikot ovat Suomen parhaimmistoa: rumpuja soittaa Phoenix Effectistä tuttu Anton Laurila, bassossa kaverinsa Tommi Gröhn, kitarat soittaa Miika Colliander. Puhallinsektiota johtaa yksi Suomen parhaita saksofonisteja, Joonatan Rautio, mukanaan tunnetut puhaltajat trumpetisti Jukka Eskola ja pasunisti Jay Kortehisto. Taustalauluissa soivat Pia Wijerama, Johanna Viljamaa sekä Ilkka. Koskettimet, ohjelmoinnit, sovitukset ja tuottaminen ovat Mikko Tillanderin käsialaa. Miksauksen on hoitanut Ville Riippa, jonka ammattitaito tuottajana on tuonut hänelle jo useita platinalevyjä.

Niin paljon enemmän on

Sinä valvot

Kiitos kohoaa

Pyhä Henki, saavu luoksemme

Jeesus, olet parantajani

Ken voi haavat parantaa

Palaa kotiin

Herra tekee tien

Tämä iloa on

Jumalan soitin

Kunnia on Isän

Kappalelista

1. NIIN PALJON ENEMMÄN ON
2. SINÄ VALVOT
3. KIITOS KOHOAA
4. PYHÄ HENKI, SAAVU LUOKSEMME
5. JEESUS, OLET PARANTAJANI
6. KEN VOI HAAVAT PARANTAA
7. PALAA KOTIIN
8. HERRA TEKEE TIEN
9. TÄMÄ ILOA ON
10. JUMALAN SOITIN
11. KUNNIA ON ISÄN

Tekijä
Veera Tillander
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
6430029960100
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2010
Formaatti
cd