Taivasta varten CD (4Heaven)

Juuri sinulle, Jumalan rakastamalle ihmiselle suunnattua uutta kotimaista hengellistä bändimusiikkia yhteiskristilliseltä 4Heaveniltä.

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-60632 Osasto:

Uutta laadukasta kotimaista hengellistä musiikkia Kokkolasta. Yhteiskristillisen musiikkiporukan 4Heavenin Taivasta varten-albumi on popahtavaa/rokahtavaa bändimusiikkia upeiden solistien ja kuoron tulkitsemana. Levy äänitettiin Kokkolassa Joshua Music studiolla yhteistyössä Jonas Olssonin kanssa. Kaikki levyn kappaleet ovat 4Heavenin omia sävellyksiä, sanoituksia ja sovituksia.

Levy kohtaa erilaiset kuulijat. Sen punaisena lankana on kertoa arkipäivän uskosta ja toivosta tavallisen tallaajan näkökulmista: levyllä kysytään miksi –kysymyksiäkin, mutta kuulijaa ei jätetä vaille vastauksia. Levy kuljettaa kuulijan herkistä balladeista hyvinkin rytmikkäisiin säveliin – tunteista toiseen. Laulut liikuttavat, lohduttavat ja saavat iloitsemaan. Saksofonin melodiat, kitarasoolot ja viulu tuovat omat lisänsä bändin muutoinkin vahvaan ja ammattimaiseen soitantaan. Laulujen solisteina kuullaan eri-ikäisiä laulajia ja mukaan mahtuu myös rapin ja kuoron vuoropuheluna toteutettu sävellys.

Kappelelista

1. Taivasta varten
2. Tässä ja nyt
3. Missä on rakkaus?
4. Sinä olet minun
5. Hukkaan heitetyt vuodet
6. Taivaan tiellä
7. Vapaana
8. Puhdas valo
9. Sydänäänesi
10. Ei valo vaihdu varjoksi
11. Hän sinua siunaa
12. Odotan aamun koittavan

Tekijä
4Heaven
ISBN
6430026753798
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Formaatti
cd