Taivasolento: Kirja ihmisestä (Sankamo Juho)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: marraskuu 2020

27,00

tuotetunnus (SKU) KK-62388 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
marraskuu 2020
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Kirja tarttuu ihmisenä olemisen isoihin kysymyksiin. Raamatullisen ihmiskuvan mukaan ihminen on ikuisuusolento. Hänellä on ikuinen sielu, hänellä on myös ruumis.

Miten Jeesus kohtasi ihmisen? Entä miten Jeesus ymmärsi ihmisen ruumiillisia, henkisiä ja hengellisiä tarpeita? Mitä Jumala ajattelee ihmisen työstä?

Kirja tarttuu myös aikamme polttaviin kysymyksiin, kuten avioliittoon, perheeseen, seksuaalisuuteen, lapsikatoon. Muistisairaudet lisääntyvät. Kuinka Jumala muistaa ihmisen, joka ei itse enää muista juuri mitään?

Kirjan kantavana ajatuksena on, että Jumala etsii ihmistä ja haluaa ihmisen parasta (1. Moos. 3:9). Palatessaan Jumalan luo, ihminen löytää myös itsensä. Silti ihminen on loppuun asti suuri yllätys. Hänen todellinen identiteettinsä paljastuu täydellisesti vasta taivaassa. ”Vielä ei ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee.” (1. Joh. 3:2.)

Juho Sankamo, TT, on laajasti pidetty raamatunopettaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, kuten Alkukirkon salaisuus (Perussanoma 2018) sekä Israelin kuninkaiden maailma (Perussanoma 2014).

Tekijä
Sankamo Juho
ISBN
9789518888539
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sivumäärä
noin 200
Sidonta
sidottu