Taivaan alla (Seppo Järvinen (toim.))

Nimekkäät kirjoittajat pohdiskelevat ihmisen maallista vaellusta hengellisenä olentona.

24,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-9500 Osasto:

Taivaan alla sisältää kahdeksan esseetä kahdeksalta erilaiselta kirjailijalta. Jokainen teksti puhuu ihmisestä ja ihmisen arvoisesta elämästä. Tähän elämään kuuluvat niin valot kuin varjot.

Kiireisessä, usein armottomassa maailmassa kirja voi toimia myötäeläjänä ja matkasauvana. Kirjan esseet on kirjoitettu nöyrin mielin, muistellen elämänkoulun ja viisaiden ajattelijoiden opetuksia. Etusijalle nousee sielullisen etsijän tematiikka. Yksi esseistä käsittelee suomalaista vaikenemista, hiljaisuutta – onko aina tarpeen selittää asioita ääneen? Kirjan päättää lohdullinen essee enkeleistä ja taivasten valtakunnasta.

Kirjoittajina ovat Risto Ahti, Seppo Järvinen, Torsti Lehtinen, Jarkko Laine, Teppo Kulmala, Vesa Niinikangas, Harri Raitis ja munkki Serafim. Kirjan tekijät ovat omistaneet teoksen kirjailija Jarkko Laineen (1947–2006) muistolle.

Kirjan on toimittanut kirjailija, kriitikko, toimittaja Seppo Järvinen. Hän on kirjoittanut aiemmin novelleja, runokokoelmia, lastenkirjoja, kuunnelmia ja esseistiikkaa, viimeksi proosateoksen Pikajuna Mumbaihin. Matkalla Intiassa.

Tekijä
Seppo Järvinen (toim.)
Kustantaja / Jakelija
Maahenki
ISBN
9789525652031
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
04
Koko
110 x 210 mm
Sivumäärä
120
Sidonta
Sidottu, kovakantinen