Syyllinen olo – syystä vai suotta? (Anna-Liisa Valtavaara)

Oikea ja väärä syyllisyys sekoittuvat helposti ja jopa vahvistavat toisiaan. Ne syntyvät eri tavoin, ja siksi niistä vapaudutaankin eri tavoin.

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-62160 Osasto:

Syyllisyydentunne ei aina kerro todellisesta syyllisyydestä. Oikea ja väärä syyllisyys sekoittuvat helposti ja jopa vahvistavat toisiaan. Molemmat ovat raskaita taakkoja mutta aivan eri asioita keskenään. Ne syntyvät eri tavoin, ja siksi niistä vapaudutaankin eri tavoin.

Teos opastaa tunnistamaan syyllisyydentunteiden viestejä, alkuperää ja eroja sekä vaikutusta omaan elämään ja ihmissuhteisiin. Tarjolla on runsaasti vinkkejä siitä, miten kohdata omat sitkeät itsesyytökset ja toisten aiheettomat syyllistämiset aina lapsuudesta lähtien.

On mahdollista löytää tie armolliseen ja arvokkaaseen elämään, terveen itsearvostuksen kokemuksiin. Kirjassa on rohkaisun ja toivon sanoja myös Jumalan edessä syyllisyyttään pohtiville.

Anna-Liisa Valtavaara on espoolainen teologi ja pidetty, kysytty kouluttaja. Hän on kirjoittanut myös teokset ”Kiltteydestä kipeät”, ”Ainako anteeksi?”, ”Oikein kiltit” ja ”Huolena huolehtiminen”.

Tekijä
Anna-Liisa Valtavaara
ISBN
9789524759830
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen