Sydän täynnä rukousta (Wilfrid Stinissen)

Kirjassa tarkastellaan Jumalan rakkauden salaisuutta, joka ilmenee Jeesuksessa Kristuksessa, on läsnä rukoilijassa.
Rukous on enemmän kuin ihmisen kokemus Jumalasta, sanamme, pyyntömme ja kiitoksemme.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63857 Osasto:

Yön laskeutuessa avautuu tie sisäiseen rukoukseen

Ruotsissa elänyt karmeliittaisä Wilfrid Stinissen (1927-2013) tunnetaan monista syvällisistä kirjoista. Hänellä on taito sijoittaa sanomansa ihmisen elämän eri puoliin ja paljastaa Jumalan läsnäolo kaikessa.

Wilfrid Stinissenin nyt suomennettu kirja Sydän täynnä rukousta – Yön laskeutuessa avautuu tie sisäiseen rukoukseen kuuluu mystiikan teologiaan. Siinä tarkastellaan Jumalan rakkauden salaisuutta, joka ilmenee Jeesuksessa Kristuksessa ja on läsnä rukoilijassa.

Stinissen osoittaa, että rukous on enemmän kuin ihmisen kokemus Jumalasta. Rukoilija kokee Jumalan puheen lepona ja tarkkailee rakastavasti, kuka Jumala on. Rukous on siis enemmän kuin meidän sanamme, pyyntömme ja kiitoksemme.

Moni on väsynyt pelkästään sanalliseen rukoukseen. Stinissen osoittaa, että tämä rukouselämän kriisi on tärkeä vaihe. Rukouselämä syvenee, kun emme jaksa tai voi esittää vain toiveitamme Jumalalle. Tämä kokemus voi olla se pimeä yö, joka johtaa syvälliseen rukoukseen.

Ihmisen sydämessä on kaipaus oppia tuntemaan Jumala ja kristillinen usko syvällisesti, koko elämää koskettavana sisäisenä salaisuutena. Tähän Stinissenin kirja tarjoaa herätteen, rohkaisun ja oppaan.

Suomalaisen laitoksen esipuheen on kirjoittanut Oulun piispa Jukka Keskitalo.

Kirjan suomentajat, teologian tohtori Jouko M.V. Heikkinen ja teol.lis.  Veijo Koivula ovat aiemmin kääntäneet kaksi Stinissenin teosta: Rippi – anteeksiantamuksen sakramentti (Väyläkirjat 2012) ja Verraton aarre – 86 saarnaa (Väyläkirjat 2017).

Tekijä
Wilfrid Stinissen
ISBN
9789527168981
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
A5 (148 x 210 mm)
Sivumäärä
174
Formaatti
kovakantinen